Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

okt
17

Stichting KieMT stopt door gebrek aan ondersteuning

De afgelopen tijd was de stichting voor een groot deel afhankelijk van financiële ondersteuning van de provincie Gelderland. De provincie heeft dit jaar echter besloten om een aantal aspecten van haar rol in het Gelders Organiserend Vermogen op een andere manier vorm te gaan geven. Gegeven dit besluit ziet het bestuur van KiEMT onvoldoende mogelijkheden om een 'KiEMT-waardige' organisatie in stand te houden.

Dit betekent dat de focus van de stichting nu is gericht op het zorgvuldig afwikkelen en overdragen van alle huidige activiteiten en verplichtingen. De stichting staat nog tot eind 2024 open voor het ondersteunen bij eventuele hulpvragen.

Zie ook: https://www.kiemt.nl/nieuws/belangrijk-bericht-stichting-kiemt/

Over KiEMT
Het doel van Stichting kiEMT was het leveren van een positieve bijdrage aan de economie en een gunstig vestigingsklimaat voor innovatieve ondernemers en organisaties op het gebied van energie- en milieutechnologie (afgekort EMT). De stichting, een netwerk van EMT-gerelateerde bedrijven, overheden en kennis- instellingen in Oost-Nederland, was actief in de provincies Gelderland en Overijssel.

Terug naar overzicht