Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

jul
17

ZonMw-oproep kennisinfrastructuur gezondheidsbevordering en preventie

Het doel van de oproep, 'Vervolg versterking kennisinfrastructuur gezondheidsbevordering en preventie', is de kennisinfrastructuur op het gebied van gezondheidsbevordering en preventie te versterken door het stimuleren van kennisuitwisseling. Hiervoor wordt een vervolg gegeven aan het landelijk leernetwerk van GGD GHOR, AWPG, RIVM en VNG met de GGD’en.

Deze subsidie is bedoeld voor een samenwerkingsverband bestaande uit GGD GHOR, RIVM (Afdeling Gezond Leven), VNG en minimaal twee Academische Werkplaatsen Publieke Gezondheid (AWPG).

Met deze subsidie gaat het samenwerkingsverband de kennisinfrastructuur op het gebied van gezondheidsbevordering en preventie versterken. De samenwerkende partijen gaan kennisuitwisseling stimuleren in een landelijk leernetwerk van de Academische Werkplaatsen Publieke Gezondheid, GGD GHOR, RIVM en VNG met de GGD’en. Deze oproep hangt samen met de subsidieoproep Vervolgimpuls versterking kennisfunctie GGD en is een vervolg op het eerdere project Leernetwerk gezondheidsbevordering en preventie.

Het totale beschikbare budget voor de subsidieronde is € 350.000. Het samenwerkingsverband kan maximaal € 350.000 aanvragen voor een project met een looptijd van maximaal 24 maanden.

Aanvragen kunnen worden ingediend via MijnZonMw. De deadline is 2 september 2024.

Terug naar overzicht