Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

jul
8

Derde call INNOWWIDE open vanaf 23 juli 2024

Het doel van INNOWWIDE is om zeer innovatieve mkb-bedrijven en start-ups uit Europa naar de voorhoede van de internationale markten te brengen. Daartoe ondersteunt het project deze bedrijven bij het uitvoeren van haalbaarheidsprojecten op markten buiten Europa. Het project INNOWWIDE wordt gefinancierd met een bijdrage uit Horizon 2020, het aan Horizon Europe voorafgaande Europese kaderprogramma voor onderzoek en ontwikkeling.

In aanmerking voor ondersteuning komen zeer innovatieve mkb-bedrijven met winstoogmerk, waaronder jonge bedrijven en start-ups, uit alle sectoren die willen concurreren en zaken willen doen in nieuwe en opkomende markten overal ter wereld. Bedrijven moeten zijn gevestigd zijn in een EU-lidstaat of een met Horizon 2020 geassocieerd land.

Te ondersteunen haalbaarheidsprojecten oftewel 'market feasibility projects' moeten worden uitgevoerd in samenwerking met lokale belanghebbenden en mogen niet langer dan zes maanden duren. De ondersteuning bedraagt 70% van de subsidiabele kosten en € 60.000 per project. Aanvragen kunnen na publicatie van een call worden ingediend via het SmartSimple platform van Eureka.

INNOWWIDE verzorgt op 16 juli 2024 van 12:00 tot 13:00 uur een webinar over de nieuwe call. Tijdens dit webinar wordt de call verder toegelicht.

Kijk voor meer informatie over de derde call en het webinar op: https://eurekanetwork.org/opencalls/innowwide-call-for-market-feasibility-projects-3/

Terug naar overzicht