Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Nieuws

okt
3

Budget voor LEADER Zuid-Hollandse Eilanden gepubliceerd

Op basis van het openstellingsbesluit kan subsidie worden verleend voor de uitvoering van projecten voor plattelandsontwikkeling, die een bijdrage leveren aan de doelen van de Lokale Ontwikkelingsstrategie (LOS) van het LEADER-gebied Zuid-Hollandse Eilanden (dat bestaat uit de gemeenten Goeree-Overflakkee, Hoeksche Waard, Nissewaard en Voorne aan Zee).

Subsidie kan worden aangevraagd door natuurlijke personen, rechtspersonen dan wel samenwerkingsverbanden van deze partijen. Subsidie kan worden aangevraagd voor het uitvoeren van pilots of experimenten, kleinschalige investeringsprojecten, investeringsprojecten en excellente investeringsprojecten.

De subsidie voor pilots of experimenten en kleinschalige investeringsprojecten bedraagt 80% van de subsidiabele kosten en kan variëren van minimaal € 4000 tot maximaal € 20.000. De subsidie voor investeringsprojecten en excellente investeringsprojecten bedraagt maximaal 60% van de subsidiabele kosten en kan variëren van minimaal € 10.000 tot maximaal € 240.000.

Aanvragen kunnen van 3 oktober 2024 tot en met 27 augustus 2027 worden ingediend.

Terug naar overzicht